GETTING MY پمپ ضد اسید TO WORK

Getting My پمپ ضد اسید To Work

Getting My پمپ ضد اسید To Work

Blog Article

ساخت پمپ ضد اسید صنایع می توانند با استفاده از پمپ های ضد اسید، به طور موثر اسیدهای خورنده را کنترل کنند، ایمنی پرسنل را تضمین کنند، از تجهیزات محافظت کنند و عملیات کارآمد را حفظ کنند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پمپ ضد اسید در صنایع دارویی و غذایی، رنگ سازی، رسوب زدایی، اوپراتور و کندانسور کاربرد زیادی دارند. به طور کلی استفاده از این پمپ ها در موارد زیر کمک کننده است:

برای انتخاب مناسب ترین نوع پمپ و مواد برای کاربردهای خاص حمل اسید، با در نظر گرفتن عواملی مانند غلظت اسید، دما، فشار و جریان مورد نیاز، مشورت با سازندگان یا کارشناسان پمپ مهم است.

در طراحی پمپ تزریق مواد شیمیایی لازم است به چند مسئله مهم توجه شود تا دستگاه از کارایی و طول عمر مناسبی برخوردار باشد.

به طور کلی انتخاب پمپ پلیمری به دلیل حساسیت بالای کار با مواد شیمیایی و اسیدی نیاز به دقت بالا دارد.

پمپ ضد اسید شامل چندین جزء اصلی است که هر یک وظیفه خاصی را در عملکرد کلی پمپ ایفا می‌کنند. این اجزا شامل بدنه پمپ، پروانه، محور، سیل، واشرها و موتور هستند. 

قسمت آب بندی در این پمپ ها بسیار مهم و حیاتی بوده به همین علت است که آن را از جنس تفلون ساخته و برای جلوگیری از تماس آب بندی با سیال در read more قسمت خارجی دستگاه تعبیه میشود ( تا در اثر خورندگی سیال آسیبی نبیند )، این امر باعث بالا رفتن بهره وری و سهولت تعمیر آن نیز میشود.



پیشرفت در فناوری پمپ های ضد اسید: با پیشرفت در علم مواد و فناوری پمپ، سازندگان به طور مداوم طراحی و عملکرد پمپ های ضد اسید را بهبود می بخشند.

حرکات انقباضی متناوب و سپس رها شدن ماهیچه ها در اطراف مسیر لوله ای باعث حرکت محتویات داخل آن می شود.

جدیدتر پمپ هیدرولیک لیفتراک بازگشت به لیست قدیمی تر  پمپ هیدرولیک لودر   دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

در واقع هیچگونه نشتی‌ای در این پمپ صورت نمی‌گیرد، به همین دلیل برای انتقال سیالات سمی و خطرناک و مواد با ارزش گزینه‌ی مناسبی است.

پروانه این پمپ دارای هسته فلزی و نوعی پوشش پلیمری است؛ به همین دلیل مقاومت مکانیکی بسیار بالایی دارد.

Report this page